Ik ben ondernemer

Header ondernemer

Waarom bent u ondernemer geworden?
Wilt u zelfstandig en onafhankelijk zijn, doen wat u leuk vindt, wilt u uw creatieve ideeën of passie delen, mensen helpen of opleiden, uw visie uitdragen? Wat uw motivatie ook is, het leven van een ondernemer kent belangrijke momenten. Wanneer start ik met mijn bedrijf, moet ik gaan uitbreiden of juist krimpen, ga ik samenwerken of stop ik met het bedrijf? U maakt keuzes die stuk voor stuk effect hebben op de toekomst van uw onderneming, de Vries & Partners denkt graag met u mee. Wij kunnen uw partner zijn op het gebied van fiscale, administratieve en bedrijfseconomische diensten.

Oosterom mode 2.0

is een feit dankzij de Vries & Partners...

 

Wilco Nuvelstijn

Als ondernemer bent u verplicht uw jaarcijfers aan te leveren bij de Belastingdienst.
Naast deze verplichting geven de jaarcijfers u inzicht in het verleden en kunt u richting geven aan de toekomst. We bespreken vervolgens deze jaarcijfers persoonlijk met u. Een moment van persoonlijk contact om eventuele verbeterpunten te bespreken en zo betrokken te blijven met wat er binnen uw onderneming speelt.

De Vries & Partners verzorgt graag de jaarcijfers voor u op een manier dat deze aan alle wettelijke eisen en formaliteiten voldoet.

Wij zorgen er daarnaast voor dat deze bij verschillende instanties terecht komt. Daarbij kunt u denken aan de bank, Kamer van Koophandel en de overheid.

Snel én efficiënt?

Als ondernemer wilt u zo snel mogelijk en efficiënt mogelijk uw boekhouding doen. Wij helpen u daar graag mee.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND GESPREK.